Mar de Enero er et spændende personligt projekt af vinmageren Miguel Ángel Moreira, kendt som Manyo. Efter at have arbejdet med respekterede producenter som Raúl Pérez, vendte han tilbage til sit hjemland Galicien for at lave vine, der afspejler regionens atlantiske indflydelse og oprindelige druesorter. Manyo lader druerne hænge længere på vinstokkene og opnår optimal modenhed, samtidig med at den friskhed og saltindhold, der er karakteristisk for Rías Baixas, bevares. Han fokuserer i stigende grad på forlænget lagring på bundfaldet, fransk eg og malolaktisk gæring, hvilket skaber galiciske hvidvine med bemærkelsesværdig dybde og kompleksitet. Både i vingården og vineriet holdes interventionen på et minimum. Druerne afstilkes, presses blødt og gæres i rustfrit stål i omkring syv dage før kold stabilisering. Svovlforbruget holdes lavt ved aftapning, hvilket sikrer renhed og et ægte udtryk for terroir. Saftig Albariño med noter af fersken, kandiseret citron, ananas og lime med frisk atlantisk mineralitet. 3.9 stjerner på Vivino
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.


