Bestilling og levering af vin

Levering af din spanske og italienske vin

Skriv en besked på barbastrovin@gmail.com, facebook eller ring på 29257173 (Morten) eller 26210365 (Berit), så aftaler vi nærmere.

Bæredygtig udbringning

Vores firmacykel leverer vin direkte til dig i Kongens Lyngby, Virum og Sorgenfri. Du betaler for vinen ved levering på enten mobilepay, kreditkort eller bankoverførsel. Ved bestilling af større partier kan vi også komme længere rundt uden pedalkraft 🙂

Levering samme dag som du bestiller

Vi bestræber os på at levere vinen samme dag, som du bestiller.

Forsendelse over hele Danmark

Vi pakker og sender gerne din vin sikkert og hurtigt til hele landet. Det koster kr. 99,-

Vingaver

Hvis du eller dit firma leder efter en god og original vingave, pakker og leverer vi lige efter dit ønske. Ring og få et tilbud!

barbastrovin-økologisk-gavekurvØkologisk Vingave

Skal det være elegant og samtidig bæredygtigt, foreslår vi vores økologiske  enkeltmarks Baroloer fra Giribaldi med et sæt fra de store årgange 2015 og 2016 til kr. 798,-

Vin til fest og særlige lejligheder

Skal du holde fest eller et andet arrangement – leverer vi al vinen. Du betaler kun for det, som bliver åbnet – resten tager vi tilbage og krediterer dig. Ved større ordrer finder vi nok også en attraktiv pris til dig.

B to B

Hvis du er indehaver af en lækker vinbutik, en restaurant, en café eller en anden virksomhed, hvor I godt kunne tænke jer at markedsføre vores produkter, vil vi meget gerne etablere et samarbejde og ser frem til at høre fra dig.

Lokale virksomheder

Vi samarbejder med lokale virksomheder, som i forskellige sammenhænge ønsker at forkæle deres loyale kunder og dygtige medarbejdere, og det kan vi også sagtens gøre for din virksomhed.


Find os på Facebook

Find os på Instagram

Eller klik her for kontaktoplysninger