Bodega 3 Ases

3 Ases er en vingård i hjertet af Ribera Del Duero distriktet, der er engageret i kvalitet, hårdt arbejde og passion. Bodegaens begrænsede produktion betyder, at alle processer kontrolleres ned til mindste detalje fra vingården til flasken. Druerne høstes i hånden, de transporteres i mindre kasser for derefter at fermenteres under kontrollerede forhold ved hjælp af kun lokal gær. Dette sikrer, at vinene virkelig repræsenterer deres region. Dette er et projektet af César Arranz, Ángel Rodríguez og Rubén San Miguel: 3 venner, 3 partnere og 3 Ases, der siden 2007 har været dedikeret til denne virksomhed: “et lille, men stort firma” i et af Spaniens mest berømte vinproducerende områder – Placeret i Ribera Del Dueros “Golden Mile”.

Prometo Ser Infiel

En gruppe venner og elskere af fine vine mødtes i 2008 på en smuk vingård i den spanske landsby Ventosa de la Cuesta. Denne 34 hektar store vingård var inspirationen for denne gruppe venner til at starte vinproduktionsprojektet ‘Bellorí Vinos’ et par år senere. Deres filosofi er at producere vine med karakter, udtryksfulde og komplekse, men alligevel subtile og autentiske på samme tid. De ønsker at tilbyde forbrugeren en harmonisk stimulering af sanserne. Vi fører de  to vine fra dette spændende projekt.

Familia Chavarri

Vores hus i Rioja Alavesa har også vinmarker i Ribera Del Duero Distriktet og vi har valgt at importere en fremragende vin fra de bedste af disse.

Viser alle 4 resultater

3 Ases fadlagret 6 måneder

kr. 109,00
Af druen Tempranillo- årgang 2019 – Alc/Vol. 14,5%

Arena Y Caliza

kr. 175,00
Af druen Tempranillo - Årgang 2020 - Alc./Vol. 14,5%

Paul De Albas Vendimia Seleccionada

kr. 189,00
Af druen Tempranillo – Årgang 2013 – Alc./Vol. 14%

Prometo Ser Infiel

kr. 350,00
Af druen Tempranillo 85% og Garnacha Tintorera 15%  - Årgang 2019 - Alc./Vol. 14,5 %