Fremstillet af høsten af nøje udvalgte druer fra markerne i El Toro, familiens ældste vingård i Laguardia, Rioja Alavesa. Druerne høstes, når de opnår optimal surhed og glukometrisk og polyfenolisk modenhed. Gæring af afstilkede druer foregår i betonvintanke. Skallerne macereres i vinen i 2 uger med hyppige pumpovers for at sikre god farveudvinding og søde tanniner. Malolaktisk gæring foregår på nye franske Allier egetræsfade. Lagret i 36 måneder på Allier egetræsfade og minimum 36 måneder på flaske. Denne fantastiske Gran Reserva er karakteriseret ved en mørk kirsebærrød farve, med god dybde og klarhed. Den besidder en enestående aroma af moden frugt til næsen, med antydninger af blommer, mørke kirsebær og vilde bær. Krydret, toasty og balsamicohints understreget af mineralske noter. Meget velsmagende og stor i munden, med markant komplekse søde, modne tanniner. God syre og bemærkelsesværdig struktur. Med tiden samler tanninerne fra egetræet sig gradvist og bliver rundere i flasken. En lang vedholdende finish betegner denne vins flotte karakter. 94 points hos James Suckling og Guldmedalje og 95 points fra Decanter.
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.