Produktionen af denne vin kan virke ny, men den følger faktisk de gamle traditioner for hvidvine, der med tiden blev forbedret på flaske. Processen begynder med en let maceration med skallerne ved lav temperatur. Alkoholen får derefter lov til at hæve let naturligt for at muliggøre en ordentlig alkoholisk gæring. Til sidst lagres den på bundfaldet i rustfri ståltanke i en periode, der varierer afhængigt af årgangen, hvilket resulterer i større aromatisk kompleksitet og en bedre struktur på ganen. Druerne afstilkes og presses, hvorefter de gennemgår kold maceration for at fremhæve de primære aromaer og dermed fremhæver sortens aromatiske karakter. Processen fortsætter med lavtemperaturgæring for at opnå større kompleksitet i sekundære aromaer og afsluttes med ni måneders lagring på bundfaldet i rustfri ståltanke. Strålende, strågul farve med gyldne detaljer.
Kraftige “tårer”. Den udviser en god aromatisk intensitet, hvor sorten udtrykker sit potentiale, med antydninger af citrus (grapefrugt), noter af kernefrugter (æble og pære) og stenfrugter (abrikos). Aromatiske urter. På ganen er den frisk og kødfuld, med en elegant cremet konsistens fra bundfaldet, afbalanceret og vedvarende. Eftersmagen bringer de frugtagtige nuancer tilbage. En seriøs vin med personlighed. 92 points på Guia Penin
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.


