Denne vin er resultatet af en meget grundig udvælgelse af druer på Pagos de Carrapeñafiel Vingård i San Martin de Rubiales, som ejes af Familien Chavarrri. Druerne høstes, når de opnår optimal modning og surhedsgrad. Fermentering af de afstilkede druer foregår i rustfri ståltanke i en kontrolleret temperatur på 30 grader. Druerne macereres i 2 uger med hyppige pumpovers for at sikre god farveudvinding. Malolaktisk gæring finder sted på nye franske Allier egetræsfade. Denne vin er lagret i 18 måneder på franske egetræsfade og mindst i 24 måneder på flaske, indtil den frigives. Flot dybrød farve. Aroma af moden frugt og krydrede, cremede noter fra egetræsfadet. Kraftig gane med ristede noter, spor af moden frugt og modne tanniner og en lang vedholdende eftersmag. Kan med fordel dekanteres et par timer før servering. 95 points på WineEnthusiast.