Druerne kommer fra Chavarris egne vinmarker i Elciego, kernen i Rioja Alavesa. De høstes i første halvdel af oktober, når de når deres optimale modenhed. Den rene most fermenteres ved en kontrolleret temperatur på 18ºC i 25 dage. Vinen lagres på sin fine bærme på 500-liters fade og raffineres på sin fine bærme i rustfri ståltank indtil den endelige aftapning. Gul i farven med gyldne toner, ren og lys. Hvid frugtaroma kombineret med hvide blomster og subtile, men alligevel rene og kraftfulde nuancer af fransk eg. Moden og afbalanceret. Silkeblød, cremet, glat og frisk smag. Delikate strejf af cremet eg og smør med en lang, frisk og velsmagende finish. 90 points på Wine Enthusiast og 91 points hos James Suckling
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.