Druer fra El Molar, El Lloar og La Morera del Montsant er brugt til at lave denne vin. Druerne blev afstilket uden knusning, og gæringerne varede fra 14 til 18 dage. Hver batch blev fremstillet separat med præ-fermentative macerationer på mindst 24 timer. Langsomt og let presset. Malolaktisk gæring blev for det meste udført på egetræsfade. Målet var at producere en vin, der tydeligt viste sin oprindelse i Priorat-regionen. Men hensigten var også at producere en friskere vin med en medium ekstraktion. Den søger at understrege primære aromatiske nuancer og en gane, der byder dig velkommen til at fortsætte med at drikke på grund af dens glathed og sprødhed. Lagret på egetræsfade (Quercus Petraea – fransk eg 90% og Quercus Alba – amerikansk eg 10%) i 11 måneder. Vinen er anmeldt på Houlbergs Vinblog
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.