Druer fra El Molar og La Morera del Montsant blev brugt i denne blanding. Bunter blev afstilket, knust og presset hurtigt for at undgå oxidation. Mosent blev holdt ved 12C for at udføre debourbage korrekt. Hver batch blev fementeret separat ved lav temperatur. Senere blev malolaktisk omdannelse udført. Målet var at lave veludviklet og kompleks vin. Vinen kan nemt drikkes alene eller passer perfekt til et måltid. Den har en primær aromatisk kompleksitet fra sorter og gæring plus de eg-relaterede aromaer. På ganen er den ret silkeblød, glat og sprød. 65% af vinen blev lagret i rustfrit stål kar, der udførte bâtonnage (omrøring) periodisk. De resterende 35% blev lagret i eg (Quercus Petraea) i 11 måneder. Vinen er anmeldt på Houlbergs Vinblog
Tilmeld nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud direkte i din mailbox.
Du kan tilmelde dig, ved at trykke på knappen herunder.