barbastrovin-real rubio-vingård

Vine fra Rioja Oriental

 

Vinedos Real Rubio

Real Rubio er en vingård i Riojadistriktet, som kombinerer gamle traditioner med en moderne tilgang til produktion af kvalitetsvin. Real Rubio er lokaliseret i Rioja Oriental, som er lokaliseret i den østlige og lidt lavere beliggende del af Rioja.Fra 2011 har man omstillet en stor del af dyrkningen til økologisk vindyrkning, hvilket bl.a. udmunder sig i, at vi kan præsentere tre økologiske vine fra vingården. Ud over dette har vi indkøbt nogle fantastiske Reserva og Gran Reserva rødvine samt en lækker dessertvin, som vi glæder os til at præsentere. Du kan læse om, hvad besøgende synes om vingården her

Et link til Vinedos Real Rubio

Økologisk Hvidvin fra Real Rubio

Af druerne Verdejo, Viura og Malvasía – årgang 2019 – Alc/Vol. 13% Bleg gul med grønlige nuancer og en lys glans.
Meget intens og elegant aroma. Overvejende citrusfrugter, kalk og grapefrugt med karakteristiske, urteagtige nuancer og blomsteraromaer der kommer igennem. På ganen, en frisk og sprød følelse, der udvikler en god syre, når den passerer gennem munden, og balancerer dets sarte volumen med en let bitterhed, der giver den kompleksitet med en lang eftersmag af citrusfrugter.
 Kr. 83,-   

Økologisk Rosévin fra Real Rubio

Af druen Tempranillo – årgang 2020 – Alc/Vol. 13% Lys laksefarve. Vinens glans og livlighed taler om en langsom og omhyggelig produktion af friskhed og overfører, hvad vingården ønsker, for at bringe druen fra vinstokken til flasken. Blomsteraromaer, intense aromaer af røde frugter som jordbær, hindbær og ribs. Ganen er glat, lang og elegant med et fint afstemt syreindhold og fremragende mineralitet.  Smagsoplevelsen afrundes med et lille tørt bid. Bør være standardinventar i ethvert køleskab. Kr. 83,-  (midlertidigt udsolgt)

 

Økologisk Crianza Tinta fra Real Rubio

Af druerne 90% Tempranillo, 10% Graciano – årgang 2016 – Alc/Vol 14% Høstes i de sidste dage af september.
Vin fremstillet med druer fra marker på ejendom med økologisk dyrkning og respektfuld omgang med miljøet. Manuel afstemt høst, langsom og kontrolleret, gæring ved 25 ° C for at bevare de typiske aromaer af sorten. Samlet ophold på fade i 18 måneder, der er fordelt på 12 måneder i fransk egetræ og 6 måneder på amerikanske egetræsfade. En klassisk intens Rioja med kraftige fadnoter. Bør dekanteres et par timer inden servering.
 Kr. 100,- 

Crianza Garnacha Tinta fra Real Rubio

Af druen Garnacha 100%, årgang 2017 – Alc/Vol 14,5% Høstet fra mere end 35 år gamle vinstokke fra gårdens legendariske marker, “Finca El Tordilo”. Dette er en vin, der giver os livlighed i glasset. På næsen smelter den franske tønde sammen med røde frugter. Kraftfuld i ganen, med blød og lang eftersmag. Frisk og let vin med milde og venlige tanniner, der fuldender harmonien.  Fremragende med tapas, ost og rødt kød, men går også som et solo glas. Vinen er blevet belønnet med sølvemblem og har fået 90 points hos Decanter og er en usædvanlig vin fra Rioja. 3.8 stjerner på Vivino  Kr. 94,-  (midlertidigt udsolgt)

Reserva fra Real Rubio

Af druerne 70% Tempranillo, 30% Graciano – årgang 2011 – Alc/Vol. 14,5% Fadlagret i 24 måneder i fransk og amerikansk eg. Lagret videre på flasker mellem 12 og 14 måneder.God dybde, granatfarve, med lyse murstenrøde nuancer og lyst rubinglitter. På næsen kan du fra første øjeblik sætte pris på aromaerne fra den franske egetræ (korn, ristning, …), der giver plads til meget moden frugt med vaniljeindslag. I munden viser vinen sin rygrad, silkeagtig, flyder behageligt i en lang, dvælende finish. Bør dekanteres et par timer inden servering. 4.0 stjerner på Vivino
 Kr. 109,- 

 

Gran Reserva fra Real Rubio

Af druerne 74% Tempranillo, 26% Graciano – årgang 2008 – Nu også 2010 – Alc/Vol. 14% Fem ud af fem stjerner i Vinavisen.dk: “Ti år gammel rødvin, der bærer sin alder flot.. Den har frugt, bløde tanniner og et strejf af egetræ fra opholdet i franske og amerikanske egefade. Smagen, der er i god balance, holder sig længe”. Høstet i spetember 2008. Denne særdeles karakterfulde vin er fremstillet af en meget afbalanceret andel af de to oprindelige Rioja-druesorter, som giver interessante egenskaber til aldring og samtidig bevarer alle deres kvaliteter. Den forbliver i amerikanske egetræsfade i 26 måneder og yderligere 40 måneder i flasken. Intensiteten af farven fortæller os, at dette er en vin, der har gennemgået en lang periode med ældning på fad og efterfølgende lang ældning på flasken. Rubinrøde nuancer og første glimt af mursten. Blød aroma, hvor de tertiære aromaer er dominerende for at give en kompleks bouquet, hvor den tørrede frugt og læder slipper gennem glimt af rosiner, dadler og tørrede abrikoser. På ganen er det meget blødt, langt og glat, men frem for alt elegant. Designet til store lejligheder. Bør dekanteres et par timer inden servering. Årgang 2010 har netop modtaget sølvmedalje ved Concours Mondial i Bruxelles og får  4.2 stjerner på Vivino.
 

kr. 165,-  

Moscatel dessertvin fra Real Rubio

Af druen Muscat aux petits grains – årgang 2019 – Alc/Vol. 12,5% – 50 cl. Bleg gul med grønlige nuancer og en lys glans. Frugtagtige aromaer, især af pære, fersken, kvæde, tørrede figner eller frugt i sirup. Silkeagtig og let med en fint afstemt sødme og behagelig fornemmelse i munden. Serveres ved 10-14 grader. 4.2 stjerner på Vivino
 Kr. 99,-   (midlertidigt udsolgt)


Find os på facebook


Find os på Instagram


Eller klik her for bestilling og levering

BARBASTRO VIN