Jul hos Barbastro Vin

 

Adventsgaver og julevine

Vi har samlet nogle af vores rigtig lækre rødvine til 4 gode adventsgaver, som modtageren garanteret vil sætte mere end almindelig pris på. Vinene er selvfølgelig også udvalgt, fordi de er velegnede til julens måltider, der kræver nogle kraftige og robuste vine. Derudover har vi selvfølgelig også tænkt på mandelgaven i form af vores dejlige dessertvin.

Dine dejlige vinjulegaver, som du udvælger fra vores spændende sortiment, pakker vi selvfølgelig ind lige efter dit eget ønske. Du kan læse om nogle af vinene her, men udforsk også gerne siderne med alle de andre vine fra vores fantastiske vinhuse i Spanien.


 

 

Gran Reserva fra Real Rubio

Af druerne 74% Tempranillo, 26% Graciano – årgang 2008 – Alc/Vol. 14% Fem ud af fem stjerner i Vinavisen.dk: “Ti år gammel rødvin, der bærer sin alder flot, men skal drikkes nu. Den har frugt, bløde tanniner og et strejf af egetræ fra opholdet i franske og amerikanske egefade. Smagen, der er i god balance, holder sig længe”. Høstet i spetember 2008. Denne særdeles karakterfulde vin er fremstillet af en meget afbalanceret andel af de to oprindelige Rioja-druesorter, som giver interessante egenskaber til aldring og samtidig bevarer alle deres kvaliteter. Den forbliver i amerikanske og franske egetræsfade i 26 måneder og yderligere 40 måneder i flasken. Intensiteten af farven fortæller os, at dette er en vin, der har gennemgået en lang periode med ældning på fad og efterfølgende lang ældning på flasken. Rubinrøde nuancer og første glimt af mursten. Blød aroma, hvor de tertiære aromaer er dominerende for at give en kompleks bouquet, hvor den tørrede frugt og læder slipper gennem glimt af rosiner, dadler og tørrede abrikoser. På ganen er det meget blødt, langt og glat, men frem for alt elegant. Designet til store lejligheder. Bør dekanteres et par timer inden servering. 4.1 på Vivino.
 

kr. 149,-

 

 

Puro Syrah

 Af druen Syrah – Årgang 2017  – Alc/Vol. 14,5% 

Fem stjerner ud af fem i VinAvisen.dk.  “Vellavet rødvin med god krop og noter af mørke bær, blommer, lakrids og chokolade. En tæt og lækker vin” . En kirsebærrød crianza på druen, Syrah, med god harmoni mellem vilde bær og brombær. Med smagsnoter af kakao og krydderier fra fadet. Den rigtige vin til krydrede kødretter og røde bøffer. Åbner sig bedst ved dekantering umiddelbart inden servering.

Kr. 100,-

 

Signatur Reserva fra Ramirez de la Piscina

Af druen Tempranillo- årgang 2016 – Alc/Vol. 14,5% 
Dette er en smuk tøndemodet vin, der præsenterer både ungdoms- og modenhedsegenskaber. Kirsebærrød farve med violette nuancer. På næsen viser den en god balance mellem moden frugt og fint egetræ. Denne balance manifesteres også i munden med træ, alkohol og tanniner, alt sammen meget godt kombineret med antydninger af krydret vanilje, der kommer fra det delikate egetræ. Vinen holder længe på ganen med en lang eftersmag. 4.3 på Vivino.
 Kr. 139,-

Gran Reserva fra Ramirez de la Piscina

Af druen Tempranillo- årgang 2013 – Alc/Vol. 14% Dyb rubinrød, næsten uigennemsigtig, med en rød kant, som lige er begyndt at få nogle lædernoter. Næsen er rig, udviklet, dejlig med noter af mørk kirsebær, krydderier, noget vanilje og et strejf af fad. Mundfølelsen er rig, generøs, krydret, medium fyldig plus med fremtrædende, men pænt integrerede tanniner, god syre og noter af mørke kirsebær, krydderier og et strejf af vanille og fad. Meget typisk og klassisk Rioja Gran Reserva, selvom den stadig er ungdommelig. Denne vin har en stor fremtid! 93 points hos James Suckling og 4.3 på Vivino. Kr. 179,-

Moscatel dessertvin fra Real Rubio

Af druen Muscat aux petits grains – årgang 2019 – Alc/Vol. 12,5% – 50 cl. Bleg gul med grønlige nuancer og en lys glans. Frugtagtige aromaer, især af pære, fersken, kvæde, tørrede figner eller frugt i sirup. Silkeagtig og let med en fint afstemt sødme og behagelig fornemmelse i munden. Serveres ved 8-12 grader. En dejlig mandelgave eller et friskt alternativ til portvinen.
 Kr. 99,- 
Find os på facebook Eller klik her for bestilling og levering

BARBASTRO VIN