{"id":1161,"date":"2022-02-08T15:37:48","date_gmt":"2022-02-08T14:37:48","guid":{"rendered":"https:\/\/www.barbastrovin.dk\/?page_id=1161"},"modified":"2022-05-26T12:14:12","modified_gmt":"2022-05-26T10:14:12","slug":"piemonte","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/barbastrovin.dk\/piemonte\/","title":{"rendered":"Piemonte"},"content":{"rendered":"
\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t<\/p>\n
\t\t\u00a0<\/p>\n
Giribaldi-ving\u00e5rden startede i begyndelsen af det 20. \u00e5rhundrede og har produceret vine i tre generationer. Dengang var tiderne h\u00e5rde, og landbruget var ikke kun et indt\u00e6gtsmiddel, men ogs\u00e5 en virkelig stolthed for dem, der elskede deres jord, selvom det fik dem til at lide s\u00e5 meget. Det var normalt for dem at ofre for det land, de voksede op p\u00e5. Vi har indk\u00f8bt nogle af husets fantastiske Barolovine – bl.a. fra Cerviano Merli, der har v\u00e6ret \u00f8kologisk dyrket gennem flere \u00e5rtier. Vi har v\u00e6ret s\u00e5 heldige at f\u00e5 fat p\u00e5 de fantastiske \u00e5rgange 2015 og 2016 og kan som eneste import\u00f8r i Danmark tilbyde disse vine til dem, der er i stand til at gemme dem i et par \u00e5r endnu for at f\u00e5 det fulde udbytte af deres suver\u00e6ne potentiale.<\/p>\n
\u00a0<\/p>\n
Et link til Azienza Agricola Mario Giribaldi<\/a><\/p>\n \t\t\u00a0<\/p>\n Af Druen Nebbiolo (enkeltmark) – \u00c5rgang 2015 – Alc\/vol 14,5% – \u00f8kologisk Disse druer kommer fra ving\u00e5rden Cerviano Merli i Novello i en h\u00f8jde af 320-350 meter over havets overflade.\u00a0 Cerviano Merli er en fremragende Barolo med de typiske karakteristika for disse vinmarker. Jorden er mergel og kalkholdig med tendens til leret og med en god permeabilitet.Ving\u00e5rden har en meget god sydlig eksponering. Traditionel vinificering i 20 dage ved en kontrolleret temperatur p\u00e5 30\/35\u00b0C med flere pump over i l\u00f8bet af dagen for at optimere farveudvindingen. Efter 4 m\u00e5neders hvile i rustfri st\u00e5ltanke modner vinen p\u00e5 franske egetr\u00e6sfade i 2 \u00e5r, og lagres derefter p\u00e5 flaske i Giribaldis underjordiske k\u00e6lder ved en konstant temperatur p\u00e5 16 \u00b0C, indtil den s\u00e6lges. Intense balsamiske noter i harmoni med noter af moden r\u00f8d frugt og tobak. Elegant og kraftfuld gane, hvor bitre og s\u00f8de hints udvikler sig, endelig let s\u00f8d tannin og lakrids, lang eftersmag. Denne enkeltmarks Barolo er ved at v\u00e6re klar til at nyde, men kan sagtens klare at ligge i flere \u00e5r ved kontrolleret opbevaring, hvorved vinens potentiale udvikles yderligere. Det anbefales s\u00e5ledes, at en Riserva nydes tidligst 10 \u00e5r efter h\u00f8st\u00e5ret. 93 points hos James Suckling<\/a><\/p>\n Kr. 350,-<\/p>\n \t\t\u00a0<\/p>\n Af Druen Nebbiolo (enkeltmark) – \u00c5rgang 2016 – Alc\/vol 14,5% – \u00f8kologisk Disse druer kommer fra ving\u00e5rden Cerviano Merli i Novello i en h\u00f8jde af 320-350 meter over havets overflade.\u00a0 Cerviano Merli er en fremragende Barolo med de typiske karakteristika for disse vinmarker. Jorden er mergel og kalkholdig med tendens til leret og med en god permeabilitet.Ving\u00e5rden har en meget god sydlig eksponering. Traditionel vinificering i 20 dage ved en kontrolleret temperatur p\u00e5 30\/35\u00b0C med flere pump over i l\u00f8bet af dagen for at optimere farveudvindingen. Efter 4 m\u00e5neders hvile i rustfri st\u00e5ltanke modner vinen p\u00e5 franske egetr\u00e6sfade i 2 \u00e5r, og lagres derefter p\u00e5 flaske i Giribaldis underjordiske k\u00e6lder ved en konstant temperatur p\u00e5 16 \u00b0C, indtil den s\u00e6lges. Intense balsamiske noter i harmoni med noter af moden r\u00f8d frugt og tobak. Elegant og kraftfuld gane, hvor bitre og s\u00f8de hints udvikler sig, endelig let s\u00f8d tannin og lakrids, lang eftersmag. Denne enkeltmarks Barolo er ved at v\u00e6re klar til at nyde, men kan sagtens klare at ligge i flere \u00e5r ved kontrolleret opbevaring, hvorved vinens potentiale udvikles yderligere. Det anbefales s\u00e5ledes, at en Riserva nydes tidligst 10 \u00e5r efter h\u00f8st\u00e5ret.<\/p>\n Kr. 350,-<\/p>\n \t\t\u00a0<\/p>\n Af Druen Nebbiolo – \u00c5rgang 2018 – Alc\/vol 14,5% Nyeste \u00e5rgang fra vinhuset – frigivet i februar 2022. En ung Barolo, som under de rigtige opbevaringsforhold kan udvikle sit potentiale i l\u00f8bet af de n\u00e6ste 5 – 7 \u00e5r, hvis du kan vente s\u00e5 l\u00e6nge<\/p>\n Kr. 220,-<\/p>\n \t\t\t Vine fra Piemonte \u00a0 Azienda Agricola Mario Giribaldi Giribaldi-ving\u00e5rden startede i begyndelsen af det 20. \u00e5rhundrede og har produceret vine<\/p>\n","protected":false},"author":3,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"yoast_head":"\nGiribaldi Barolo – Cerviano Merli – Riserva<\/h2>\n
<\/b><\/p>\nGiribaldi Barolo – Cerviano Merli – Riserva<\/h2>\n
<\/b><\/p>\nGiribaldi Barolo<\/h2>\n
<\/b><\/p>\n
\n\t\t\t\t\t\tFind os p\u00e5 facebook
\n\t\t\t\t\t<\/a>
\n\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\tFind os p\u00e5 Instagram
\n\t\t\t\t\t<\/a>
\n\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\tEller klik her for bestilling og levering
\n\t\t\t\t\t<\/a>
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t
\n\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t\t<\/p>\nBARBASTRO VIN<\/h2>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"